neděle 24. února 2008

bylo tu, není tu

uzivala sem si plnymi dousky...
no za sest tydnu sou zas prazdniny..))


klasicka trojka: juras, zuzak a marek.





holky se za tech sto let na prvni pohled nezmenily, ale je fakt, ze nas to vane vsude mozne, tak se aspon obcas sejdem a navanem to trochu k jednomu stolu a trem sklenkamm))... orange bar. prijemnej vecer, prijemny vino. a dneska sem se tu potkala s kamaradama spolubydly..byly v 18 lidech na horach. pamatujete si na ty akce o nekonecnym mnozstvi lidi? to sem fakt zboznovala.


prazske metro o pulnoci... pro to mam opravdu slabost


snazila sem se...ale priznavam, zadnej kuchtik nejsem..ale na jidlo kazdej prijde


no zkratka sem si to uzivala plnymi dousky.

pechakucha bylo jako vzdy prijemne osvezeni. nejvic me zaujal pan arch. korycanek, ktery resil sociologicky-urbanistickou problematiku brna s prahou a vyresil to prnem..vystihl to. takova kulturni sprcha je jednou za cas treba, doufam, ze na tu pristi zas budu.

ten necelý týden doma sem si užila jak jen to šlo, viděla jsem se se všemi rodiči a prarodiči a všichni se naštěstí těší zdraví, doufám, že jim společně s dobrou náladou vydrží až do sta let.

viděla sem přátele, uvařila svíčkovou...esterko, míšo, marku, zuzáku, jatvulo! ráda sem vás viděla...neváhejte a přijeďte:) a priste to bude lepsi..

ale teda nejvíc sem se viděla s jurášem, ale stejně to bylo nějak málo. no jak se mi sem nechtělo... zaplatpanbu sme zaukolovany(je to prace kterou sem samozrejme chtela zvladnout behem jednoho dne doma..evergreen, kterej mi snad jeste nikdy nevysel), takze se cas na to myslet smrskne. no ale neco sme precijen udelaly, stravily sme den v knihovnach, hlavne v umprum a to mě překvapilo a zastyděla sem se, že nevím o možnostech takovýho úžasnýho místa, tam je prostě všechno.

predsevzeti - s terkou sme si privezly kecky a budem chodit behat...tak se zeptejte tak za mesic, kolikrat, ze sme to byly..

ale už sem zas tu, ve svým pokojíku. uklidila sem tu nekonečnou várku věcí co sem si přivezla, jak to odvezu zpatky nevim, asi cargem.

tak to tak pro uvod.. v pondeli mame predmet barvy, na kterej se tesime vedle atelieru asi nejvic. sem zvedava, co se z toho vyklube.

Žádné komentáře: